Krankørsel i Herning og Midtjylland

Krankørsel i Herning og resten af Midtjylland

Lad os hjælpe med de opgaver, der kræver krankørsel i Herning eller et andet sted i Midtjylland. Hos Henrik Würtz & Sønner står vi til rådighed ved alle opgaver, der kræver kranarbejde. I Midtjylland løser vi opgaver som kørsel og grabning med kran. Uanset opgavens omfang kan vi hjælpe dig med at få den løst. Vi har mange års erfaring og kommer både med kranbil og mandskab, så du sparer mest mulig tid og energi.

Forskellige typer opgaver med krankørsel

Mange opgaver med krankørsel kan dreje sig om at hente jord, grus og sten eller aflevere det. Det er også muligt at flytte sten, maskiner eller andre objekter med vores kranbiler. Vi kan i det hele taget hente og levere mange former for materialer, gods og varer.

Vi opfylder naturligvis alle krav, herunder den gældende lovgivning. Dertil kommer, at vi har et årligt tjek på alle vores kranbiler. Vores kranbiler og udstyr bliver løbende tjekket, så det opfylder alle sikkerhedskrav. Du kan i det hele taget altid forvente en professionel krankørsel. Vores nøgleværdier er tillid, kvalitet og effektivitet.

Kontakt os for krankørsel i Herning eller Midtjylland

Skal du have transporteret byggematerialer eller andet og i det tilfælde står med en opgave som kræver en krankørsel nær Herning eller et andet sted i Midtjylland? Så er du meget velkommen til at kontakte os på vores telefon på (+45) 40 36 94 04 og (+45) 97 14 32 10. Du kan også sende os en mail til vognmand@wurtz-soenner.dk. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder også containerudlejning og levering af materialer fra grusgraven.

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med krankørsel, så ring i dag på 40 36 94 04 eller 97 14 32 10 og få et tilbud.