Udlejning af container i Herning og omegn

Pålidelig udlejning af container i Herning og resten af Midtjylland

Har du behov for at leje en container? Henrik Würtz & Sønner er din pålidelige partner, når det kommer til udlejning af container til både private og erhvervskunder i Midtjylland. Vi tilbyder prisvenlig udlejning af containere, og du kan altid stole på vores punktlige levering og afhentning af containere. Uanset dit behov for containerudlejning, er vi her for at hjælpe dig.

Forskellige containere til forskellige formål

Vi har containere i forskellige størrelser og typer, der kan bruges til forskellige formål og behov. Så har du noget, der skal flyttes, kan vi hjælpe. Vi står gerne for både at levere containeren og afhente den igen efter endt brug. Vi kan både tømme containere i faste intervaller eller ved tilkald.

Kontakt os om udlejning af container i Herning

Har du brug for at leje en container? Vi tilbyder udlejning af container i Herning og hele Midtjylland. Du er meget velkommen til at kontakte os på vores telefon på (+45) 40 36 94 04 eller (+45) 97 14 32 10. Du kan også skrive en mail til vognmand@wurtz-soenner.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Se også, hvad vi tilbyder inden for krankørsel, levering af materialer fra grusgraven og kørsel af afgrøder.

Kontakt os

Skal du bruge containerudlejning i Midtjylland, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 36 94 04 eller 97 14 32 10.