Udlejning af container i Herning og omegn

Pålidelig udlejning af container i Herning og resten af Midtjylland

Skal du bruge en container? Hos Henrik Würtz & Sønner leverer, udlejer og afhenter vi containere for private og erhvervskunder i Midtjylland. Vi tilbyder prisvenlig udlejning af container, og du kan regne med en punktlig levering og afhentning af containere.

Forskellige containere til forskellige formål

Vi har containere i forskellige størrelser og typer, der kan bruges til forskellige formål og behov. Så har du noget, der skal flyttes, kan vi hjælpe. Vi står gerne for både at levere containeren og afhente den igen efter endt brug. Vi kan både tømme containere i faste intervaller eller ved tilkald.

Kontakt os

Har du brug for at leje en container? Vi tilbyder udlejning af container i Herning og hele Midtjylland. Du er meget velkommen til at kontakte os på vores telefon på (+45) 40 36 94 04 eller (+45) 97 14 32 10. Du kan også skrive en mail til vognmand@wurtz-soenner.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Se også, hvad vi tilbyder inden for krankørsel, levering af materialer fra grusgraven og kørsel af afgrøder.

Kontakt os

Skal du bruge containerudlejning i Midtjylland, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 36 94 04 eller 97 14 32 10.